NeoCM Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 [KK][4.4.2][19/12/13] CyanAOSP KK4.4 ROM na bazie CM 11 K.K dla Galaxy S i9000 ContributorsROM OS Version: 4.4.x KitKatROM Kernel: Linux 3.0.xROM Firmware Required: Must be flashed from a recent 4.3 or 4.4 buildBased On: CyanogenModVersion InformationStatus: StableCurrent Stable Version: 1.8.0Stable Release Date: 2013-12-19Created 2013-11-25Last Updated 2013-12-19 Download LinkROM - DownloadGapps - Download Instalacja : Wejdź w tryb recvoery Wykonaj wipe Cache/ data/system Wpie Advanced Davlik cache Zainstaluj ROM Zainstaluj Gapss Reboot Po 15 minutach kolejny, jakby nie chciał się uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryharry Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Po instalacji Gappsow błąd:kreator konfiguracjji został zatrzymany. nie wyświetla pulpitu i żadnych opcji po rozwinięciu belki? ktoś wie jakie mogą być tego przyczyny? probowalem wszystko 2x powtórzyć... Bez efektowpo wysunięciu belki da się wejść tylko w kalendarz,budzik,godzinę etc.zły gapps pack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Robiłeś pełne Wipe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryharry Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Owszem było. spróbuje raz jeszcze wszystko powtórzyć.UM. W clocku by pełne zrobić trzeba dac; wipe cache partition:wipe data\factory resetW advencet wipe dalvik cache.Czy może cos pominalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ten problem mają inni użytkownicy Ponoć trzeba wgrać ten gapsspo uruchomieniu wejść znów w recovery i wykonać advanced/wipe dalvik cachei znów wgrać Gapss i reboot Pro po jest inna wersja romu: http://andromirror.com/rom/cyanAOSPPobierz ten i zobacz... a ja go dodam do 1wszego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryharry Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A to nie jest przypadkiem room na s i9100? . Czyli gapsy z linku z 1posta będą pasowały do tego który podales post wyżej? Czy je zamienisz w najbliższym czasie i trzeba będzie ściągać jeszcze raz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Joo.Pomieszałem. Nie spojrzałem na nazwę kodową.Dzięki..już poprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryharry Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To jeszcze raz. Który room, które gappsy? Jak zamienisz linki daj znac . Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Już jest zmienione wsio w 1wszym pościeA aktualizacji jak zauważyłem to nie było. ostatnia jest z 31-01-2014 ( i ten jest dodany do 1wszego postu) Pro po możesz spróbować z gappsami od Google w razie problemów : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryharry Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jesteś pewny ze teraz room jest dobry? Wczesniej było 2.9.0 a wygląda na to ze jest ten sam roomW każdym razie sciagam i się zobaczy. C: Takie pytanie. Jakby gapsy nie pasowaly wtedy na te ktore sa inne probowac czy jakis wipe trzeba zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To jest ten sam.Sprawdziłem. chcesz link do oficjalnego wątku? Po prostu namieszałem i zmieniłem.. a teraz poprawiłem heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryharry Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Teraz i ja się pogobilem. Czyli prosto i na temat. Co zrobić by działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Pobierz inne Gapss, te od PA. Co ci wysłałem z xda- developers. com Rom jest nowy, ten który pobrałeś. Więc nie ma sensu go znów pobierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryharry Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Niestety to samo. Po wgraaniu gappsow nie działa. Czy u ciebie wszystko jest ok? jest jakiś zoptymalizowany alternatywny room na kitkacie?Nie wiem juz co można zrobić nawet. Gapsy od xda były ofc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja bym poszukał innego romu na K.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryharry Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 może problem leży w tym ze trzeba cos sflashowac? To mój 1 room wgrywany wiec jestem w tym zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ale masz root, cwm ? Najlepiej Recovery w wersji 6.0.4.X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi