Anonim_wy Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Witam ostatnio miałem inne oprogramowanie na swoim Samsunga wróciłem po jakimś czasie na oryginalne i chciałem dodać kartę na Google Pay ale wyskakuje komunikat że mam zmodyfikowane urządzenie czy jest możliwość pozbycia się tego komunikatu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Spróbuj zwipować wszystko i wgrać na czysto rom od samsunga. I sprawdź se Safetynet checker jak Ci będzie wywalało to masz zrootowany albo zmodyfikowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anonim_wy
Witam ostatnio miałem inne oprogramowanie na swoim Samsunga wróciłem po jakimś czasie na oryginalne i chciałem dodać kartę na Google Pay ale wyskakuje komunikat że mam zmodyfikowane urządzenie czy jest możliwość pozbycia się tego komunikatu
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi