orion1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Sory za takie naiwne pytanie ale interesuje mnie jaką nawigację da się zainstalować na ace z CM10.2 bo automapa którą miałem wcześniej na androidzie 2.3.6 działała a teraz wywala ją w czasie instalacjimoże coś źle robię albo ona nie działa pod antkiem 4.3 jakoś nie widzę gdzie tego szukać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 orion1 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 zainstalowałem am 1.6 podobno skrakowany , narazie śmiga satelity łapie w około 5 do 60 sec mam ją dopiero 2 dni zobaczę jak minie 7 dni i najwyżej dam znać gdyby ktoś był zainteresowany to znalazłem na torentach. Co do reszty systemu to trzeba praktycznie po każdym wyjściu z dowolnej aplikacji korzystać z przycisku chome w celu wyczyszczenia pamięci,(dla niezorientowanych przytrzymać przycisk chome aż pojawi się lista ostatnio otwartych aplikacji i wtedy nacisnąć schodki w prawym górnym rogu ekranu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie ma takiego tematu na forum :/Powinna działać na 4.3 masz źródło skąd ja pobierałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Google maps polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 orion1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie ma takiego tematu na forum :/Powinna działać na 4.3 masz źródło skąd ja pobierałeś?dawno temu coś z pół roku z jakiegoś chomika do tej pory działała ale zauwarzyłem coś jeszcze np. niechcą mi się instalować inne większe aplikacje z google market :sygic:klawiatura sweyp. przy mniejszych niema tego problemu ,może tu tkwi problemdodam jeszcze że w innych miejscach piszą że automapa to tylko do antka 4.2.x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 No tak.. zapominałem o tym Jest jeszcze Sygic aura.. też bardzo ładnie się sprawowała na drodze..Google maps jest dobre, jak ktoś ma w abonamencie internet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 orion1 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No tak sygic też próbowałem nawet ze sklepu i też nie poszło może to wina systemu bo wogule chodzi jak muł ciągle jakieś zwiechy itp.Wogule to się zastanawiam czy nie wrucić do 3.6 i poczekać na naprawdę stabilną wersję CM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 deker Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Auto mapa nie działa na cm 10 na kk tez. Ja osobiście uzzywam navigona. Jak cos mogę wrzucić na serwer i podać linka, nawi z google mi się wiesza na cm nie wiem czemu, chociaż mam nie limitowany internet z orange. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
orion1
Sory za takie naiwne pytanie ale interesuje mnie jaką nawigację da się zainstalować na ace z CM10.2
bo automapa którą miałem wcześniej na androidzie 2.3.6 działała a teraz wywala ją w czasie instalacji
może coś źle robię albo ona nie działa pod antkiem 4.3 jakoś nie widzę gdzie tego szukać na forum.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi