Anonim_wy Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Witam mam dość dziwny problem po wgraniu custom Rom zaginął się tak jak na obrazku i się nie rusza nie wiem jak to wyłączyć lub zresetować Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Problem rozwiązany Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder_ Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 przytrzymaj power do zresetowania telefon powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim_wy Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Wziąłem volume - plus pwrWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi