NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Najważniejsze pytanie to....wersja CWM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelag0515 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Ok. Juz wszystko jest dobrze. Sofcik spoko. Wszystko smiga az milo. Edytowane 4 Lutego 2014 przez szelag0515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreoz Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Jak bateria się zachowuje?bo po instalacji SmoothieJB baterię zjada w strasznym tempie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aizik6 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 witam, nie mogę zainstalować gogle play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Instalujesz odpowiednią wersje? http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407572154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 W piątek postanowiłem pobawić się w modowanie mojego Galaxy S Plus i wgrałem tego moda (paranoid) jednak po dwóch dniach czasem telefon się sam wyłącza. Jednego dnia taki przypadek miałem ze 4 razy. Objawia się to tym, że próbując odblokować telefon by np. sprawdzić godzinę telefon nie reaguje. Po chwili widze logo Samsung i telefon się włącza. Miał ktoś taki problem? Wina systemu czy może coś powinienem lepiej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To wina romu.Będziesz musiał czekać na uaktualnienia lub zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Rom fajny, testowałem, ale zdecydowałem sie jednak na CM'a 11 dlatego że szybciej się włączał w porównaniu do Paranoida. Jedyne czego brakuje dla mnie w obydwóch softach to własnej organizacji menu, aby poustawiać ikonki według własnego uznania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zawsze można zainstalować jakiś launcher dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorny1910 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A ja chyba spróbuję CM11 bo dziś w ciągu 1,5 godziny telefon wyłączył się 3 razy na Paranoid. Ogólnie mod swietny, szybko i wszystko dziala, ale te wylaczenia telefonu sa meczace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 @Pawliniak jaki launcher mógłbyś polecić na galaxy s plus'a ? Zależy mi żeby wygląd był taki jak teraz tylko była jeszcze ta opcja rozmieszczania ikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 No dla mnie sense 6 jest najlepszy, ale na Twojego nie będzie stabilnej wersji. Jeżeli chcesz rozbudowany to proponuje tego - > https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Proponuje Launcher Novahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typol034 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Obecnie korzystam z Launchera z Xperii Z, bardzo prościutki i lekki. Jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreoz Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam Testuje tego moda od 2 miesięcy, wszystko chodzi super oprócz tego że podczas kręcenia filmów występują lagi:(Potem podczas odtwarzania nagrany film również nie chodzi płynnie. Ktoś może coś poradzić?Wszytko inne OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmkzl Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Po zrootowaniu, położeniu recovery nie zdołałem zainstalować rom'a... Czy da się jeszcze coś z tym zrobić, przejdzie mi bez problemu na karcie zawnętrznej? Nie chciał się zainstalować rom, były błędy flash. Przejdzie jeśli wrzucę rom na kartę zewnętrzną (nie bardzo rozumiem skąd te błędy), a może spróbować innego??? Jest sposób na wrzucenie go przez kabel USB? Próbowałem dwie wersje i nie instaluje, występują błędy ładowania.Nie wiem czy ma to znaczenie ale nie uruchamia sie u mnie recovery z przyciskiem home, a za kliknięciem menu po vol+ z power. Pomóżcie jaki mam wrzucić rom, albo czy da się odpalić ten były bo jakby był cały czas tylko niezainstalowany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Do recovery : Home, Power i Volume UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmkzl Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Przy tej kombinacji uruchamia mi ramdump mode, a już jak wejdę innym sposobem do recovery i tak nie instaluje mi romu zgodnie z instrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Uuuu to teraz wgraj od nowa soft.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmkzl Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Metoda położenia bardzo prosta. Temat moim zdaniem wymaga niewielkich uaktualnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek kemot Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 witajcie forumowicze.. mam pytanie na temat tego softu.. czy ten soft czyta karte sd.. bo gdzies slyszalem ze ten soft nie czyta zd.. ale oczekuje jakis odo o was.. z gory dziekuje za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 @wujek kemot Z tego co ludzie piszą... to niektórym nie czyta, a niektórym czyta Więc spróbuj sam się o tym przekonać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmkzl Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Wraz z nowym CM trzeba się zaopatrzyć w zapasową baterię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi