Pawliniak Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Android 4.4.2 dla Galaxy S PlusJest to wersja beta, ale bardzo stabilna Co działa:AudioReceiving and making callsGPSCompassProximity sensorWifiBluetoothUSB mass storageHW accelerated guiHW accelerated videoCameraBLNv9USB/Wifi tetheringVSyncUSB OTG (Only FAT32 support)Phantom key presses filtering Screen:Download:zawsze aktualna wersja - > http://d-h.st/users/Davidteri/?fld_id=30179#filesgappsy -> http://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=7993 Instrukcja instalacji:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/525-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-rom-samsung-galaxy-s-plus-i9001/ Zapraszam do testów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bitto Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 bawił się już ktoś? warto się szarpnąc zamiast smoothie do intensywnego, codziennego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Na xda ludzie są zadowoleni. Instaluj i daj nam znać jak u Ciebie się sprawuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toczko Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zainstalowałem. Jak na razie nie zauważyłem żadnych błędów Można spokojnie instalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Dzięki za info. Daj znać za jakiś czas jak z baterią stoi sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofel3 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie ma pliku do sciągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jest.Tylko trzeba kliknąć na folder, to otworzy się "menu" Tu skrócony link http://d-h.st/ezw Ja znalazłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofel3 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 I czy jest polski język ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Romy są wielojęzyczne (taki pakiet google oferuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zaktualizowałem link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 czekam na dalsze opiniesmoothie jest ok, gdyby nie brak obsługi cameratutuaj działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ostatnia wersja dostała miano stabilnej. Aparat powinien działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgrudzin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zainstalowałem ten ROM zgodnie z pocedurą, sam ROM odpala się dobrze, ale mam problem z Titanium buckap - pokazuje że ROM nie ma roota i nic nie mogę oddzyskać przez Titanium. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wykonaj to http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/12-rootunroot-szybko-i-przyjemnie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgrudzin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wykonałem ponownie roota i po uruchomieniu pojawił się czarny ekran, nic nie widac oprócz górnej belki. Nie kombinowałem z czyszczeniem cash itp. Zastanawiam się czy wgranie na nowo Rom-u i roota z marketu coś da. Mogę na nowo wgrać rom ale czy coś jeszcze można zrobić, gdyby nie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ale wykonałeś root-a na zROOTowanym urządzeniu? Wystarczyło przyznać aplikacji titanium backup uprawnienia ROOT-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgrudzin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Superuser nie może zaktualizować pliku su.Wywala błąd. Jak mam przyznać uprawnienia Titanium? Jak sam superuser nie może uzyskać uprawnień administratora. Instalując Rom myślałem że jest już zrootowany. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ale on jest zroootowany.Wywal ta aplikacje i zainstaluj jeszcze raz... od kiedy to się instaluje niezrootowane custom romy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgrudzin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pomogło wipe cash dalvik i restart do ustawień fabrycznych. Wgrałem jeszcze raz rom i gaps . Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcj Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 rom swietny, wgrany bezproblemowo za pierwszym razem, stabilny i szybki, wszystko dziala (aparat równiez). takze smialo polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 zachęciliście mnie, decyduję sięjak zachować dane aby potem je odzyskać? mam na myśli smsy, ustawienia programów itp istnieje sprawdzony sposób aby wszystko odzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsianecki Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 niedzialaja mms -y .wszystko inne dzialaniedarady wyslac mmsa. a ten rom smothy czy jakos tak to jakas lipa galerii zdjec niema aparatu niema trzeba jakis badziew z app store doinstalowac, co zz tego ze jest szybki jak ma braki.czy naprawde niema zadnego rooma na galaxy s plus . szookchodzi mi o androida conajmniej 4.1.2 w kazdym cos brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxis72 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ale opisujesz wersję StayParanoid(4.4.2) czy Smothie JB(4.1.2)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelag0515 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wszystko ok ale jest maly problem. Mianowicie po wylaczeniu telefonu nie chce sie wlaczyc. Pojawia sie tylko napis Samsung, potemdrugi ekran powitania i koniec. Co mam zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wipe wykonaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi