PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Myślę że różnice widać jasno i wyraźnie. Witam wszystkich. Ostatnio trafiłem na taki mod spotify. Oczywiście bez reklam funkcje PRO itp. Napisalbym wiecej ale od czasu kiedy sam uzywalem moda wiele sie zmienilo. Zapraszam do testowania. XDA Spotify Dofdog Github Spotify Dofdog Core Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Pytanie... To mam tylko zainstalować, się zalogować czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak logujesz się normalnie Ale jeśli chcesz to stestuj subskrypcję premium. Tylko nie zmieniamy nic w ustawieniach konta Spotify Premium Account ================================================ Email & Password: nick_griffiths_@hotmail.com:1a2b3c4d5e Subscription: Premium Renew: Country: GB ================================================ Email & Password: rockmeamadeus22@gmail.com:Amadeus22 Subscription: Premium For Family Renew: 2/3/18 Country: US ================================================ Email & Password: kunstkara@aol.com:smile2010 Subscription: Premium For Family Renew: Country: US ================================================ Email & Password: katiebobs@hotmail.com:5heePd1p Subscription: Premium For Family Renew: Country: GB ================================================ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Dodałem dofdog Core. Różnice widać na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi