Pawliniak Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Nieoficjalny CyanogenMod 7.2 na Samsung Galaxy I5510 Z tego co wiem to rom jest całkowicie stabilny. What is working? everything Camera Working Sensors Working WiFi Working 3G/2G Working Bluetooth Working GPS Working USB Tethering Working Wifi tethering Working Call Working Headset Working ADB Working SDCard Working Vibration Working Keyboard Working Video Working Overclocked 806 MHz Download: https://spideroak.com/browse/share/cyanogen_galaxy551/downloads/CyanMobile/ http://cyanmod.pl/gapps Pobierz i umieść na telefonie CyanogenMod i Gappsy. Wyłącz telefon. Kliknij T i power w tym samym czasie, aby wejść do trybu Recovery. Puścić przyciski, gdy pojawi się logo firmy Samsung. Wykonujemy full wipe (wipe data/factory reset oraz wipe cache partition) Wybieramy install zip from sdcard i wskazujemy pobrane pliki Ponownie full wipe Reboot system now Koniec Edytowane 14 Grudnia 2015 przez NeoCM dod. gapps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 psss Reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Z 800 na 806Mhz, hardcorowe podkręcanie Ogólnie nie poleca, kolega miał spice z CM7 właśnie i mu muliło przy każdej czynności, a chodziło i tak lepiej niż stock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogson Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam. Mam problem z wejściem w tryb recovery ponieważ kiedy włączam tel + T pojawia się SAMSUNG i ... nic się nie dzieje. Proszę o pilną pomoc, ponieważ mam kompletnie zablokowany tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 To odpal je poprzez android terminalPobierz z Google Play Włącz - przyznaj prawa administratorawpisz:sureboot recovery Jeżeli wywali błąd to znów wpisz reboot recvoeryI powinno uruchomić się Recvoery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necromantha Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ten sam problem jhak u Gogsona. jak mam wejśc w terminal skoro nie ma opcji niczego zrobić wlączasię logo i tyle w temacie telefon wisi. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 A pobrałeś aplikację terminal emulator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necromantha Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Znaczy się co jak czy pobrałem? usiłowałem przez konsole ale nie da sie przełączyć na SU . A dodam że klawisz power nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave One Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 jeśli jesteś na stockowym trybie recovery a nic nie robiłeś z softem to kliknij klawisz shift mając zaznaczone 'reboot system now' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cadaver1100 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie wiem co jest. Gdy wchodzę w Recovery mode cokolwiek nie nacisnę, pokazuje mi tylko takie logo (zaokrąglona strzałka) i nic, gdy nacisnę znowu to wraca mnie do poprzedniego menu. Można tylko wykonać reboot. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie rozumiem.Nie możesz poruszać się Recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek sam Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mam pytanie odnosnie gapps'ów do tego softa który plik sciagnac i czym sie jeden od drugiego rózni z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 W twoim wypadku minimal gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek sam Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 zauważyłem ze w tym sofcie jest problem z klawiatura fizyczna jest jakiś patch odnośnie tej klawiatury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 zainstaluj inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek sam Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 mógłbym prosić o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 tu masz link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek sam Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 tu masz linkprosiłem o link do klawiatury a nie softu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wybacz rozpędziłem się :/A ja od sb polecam Touchpall jeśli chodzi i klawiatury ew Swype Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iamwhatiam555 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 @Pawliniak Link do gappsy wygasł help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Pobierz z naszej strony: http://cyanmod.pl/gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSD8 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Da się to wgrać na stockowym recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi