NeoCM Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 [TeamHackLG][4.4][bETA 3]Unofficial Cyanogenmod 11 Rom na bazie 4.4 KK z CMDla posiadaczy smartfonów LG L7 Jest to wersja BETA! Przy pierwszym uruchomieniu wymagany jest soft V20 od LG, w innym przypadku brick ROM Wgrywasz na własną odpowiedzialność. Co działa:GSMReceiving and making callsDisplayAudio playbackAudio recordingVideo playbackTouchGPSWiFiWifi tetheringOpenGL renderingHardware video decoding & encodingUSB-tetheringMtp/ptpSending/receiving SMS/MMSExternal SDCamcorderCo nie działa:FM radio Instalacja: Pobierz rom Pobierz gapps addon Umieść go na karcie pamięci Wejdź w CWM Full Wipe, cache, davlik Flash ROM Flash addon pack reboot Download CyanogenMod: Beta 3gapps addon: gapps.cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgorzata bozyczko Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie da się zainstaować tych gappsów ale ogólnie rom szybki i ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Z naszego serwera pobierałeś? GApps.CyanogenMod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czukerovyy Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Byłby ktoś tak miły i wrzucił te pliki na inny hosting np. Mediafire? Bo na tym nie chce mi sie pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 http://d-h.st/8ZQklikasz ''Download Now'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czukerovyy Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Wiem, ale mi pobiera 16 kb i pisze koniec, mam pobieranie 6 mb ja sekunde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 użyj akceleratora pobierania, np IDM albo JDownloader,ten drugi jest bezpłatny a pierwszy jest trial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi