Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie jesteśmy odpowiedzialni za wszelkie szkody jakie mogą spowodować zmiany. Kontynuuj tylko wtedy, gdy jesteś świadomy tego, co robisz!ClockWorkMod 6.0.4.5 dla Galaxy Mini 2Instrukcja:Uruchamiamy Odin i w miejscu PDA wybieramy ściągnięty plik cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5.Podłączamy nasz telefon w trybie download ( vol- + home + power )Po wykryciu przez Odin portu com ( zaświeci się na żółto ) naciskamy STARTKilka chwil i mamy zainstalowane recovery 6.0.3.3. Pobieramy update-cwm-6.0.4.5-jena.zip i instalujemy przez recovery.Download:Odin_v3.06.rar cwm 6.0.3.3 b2.tar.md5http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2156194 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielGalaxy Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak to jest format zip a odin nie znajduje go zeby dodac do PDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Znajduje...Jest plik.tar do pobrania, dobrze spojrzeć proszę do odsyłacza goo.im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Odin poprawiony.Instrukcja także poprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 invalid :/ nie da sie teraz wgrać , odin v3.09 pisze że error nie da sie wgrać ani6.0.3.2 ani 6.0.3.3raport: <OSM> Enter CS for MD5..<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..<OSM> Please wait..<OSM> MD5 hash value is invalid<OSM> cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5 is invalid.<OSM> End... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A starszą wersję Odina spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 odin3-v1.85 , nie da sie <ID:0/005> Added!!<ID:1/004> Added!!<ID:1/004> Removed!!<ID:0/005> Removed!!<ID:0/003> Added!!<OSM> Enter CS for MD5..<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..<OSM> Please wait..<OSM> MD5 hash value is invalid<OSM> cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5 is invalid.<OSM> End... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 a zobacz ten http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 zainstalowałorozumiem że to jest prawie to samo co tamto cwm i można przez to wgrać cm ?edit:mam TeamWin Recovery i poradnik jak przez to wgrać CyanogenModa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stStrzelec Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 odin3-v1.85 , nie da sie <ID:0/005> Added!!<ID:1/004> Added!!<ID:1/004> Removed!!<ID:0/005> Removed!!<ID:0/003> Added!!<OSM> Enter CS for MD5..<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..<OSM> Please wait..<OSM> MD5 hash value is invalid<OSM> cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5 is invalid.<OSM> End... A masz debugowanie usb wlączone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) chodzi o to że w telefonie wszystko gra , tylko że jak chcę dodać plik do PDA to pisze że plik jest zepsuty Edytowane 5 Stycznia 2014 przez MrVertrix Nie cytuj postów na które odpowiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Człowieku pisz po Polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ^^ bo ja się spieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madridista11pcm Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 <ID:0/005> Added!!<OSM> Enter CS for MD5..<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..<OSM> Please wait..<OSM> MD5 hash value is invalid<OSM> cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5 is invalid.<OSM> End...mam to samo... jakies porady? =/ jakies sprawdzone porady zeby to zainstalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Pobierz inną wersję programu ODIN.Czasem nie lubią się z pewnymi plikami .tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi1997r Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 mam problem z wgraniem recovery czy do tego potrzeba rota bo na galaxy s2 dziala a tu nie pomocy prosilbym o cala instrukcje jak wgrac recovery i cyagenmod 10.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Do jakiego ty urządzenia to szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Tu jest instrukcja http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/603-galaxy-mini-2-gt-s6500-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-custom-rom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi1997r Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 do galaxy mini 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Folxs Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Miałem problem z wejściem w recovery - trzymamy Vol +, Vol -, home, power on <--i gdy tylko pojawi się pierwsze logo, pusczamy natychmiast wszystkie.Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro1906 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 <ID:0/005> Added!!<OSM> Enter CS for MD5..<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..<OSM> Please wait..<OSM> MD5 hash value is invalid<OSM> cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5 is invalid.<OSM> End...mam to samo... jakies porady? =/ jakies sprawdzone porady zeby to zainstalować?Ja zainstalowałem cwm-6.0.3.2-jena-build-2.tar i dopiero update. 6.0.3.3 nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon1 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 witam, jestem tu nowym użytkownikiem Samsunga S6500 i chciałem sobie zrobić Roota na tym telefonie. Używając ver.3.07 i 1.85 trybie Download Odin nie wykrywał mi telefonu, Ustawienia -> Aplikacje -> Ustaw. deweloperskie -> Debugowanie USB- są włączone KIES w komputerze jest wyłączony proszę o podpowiedzi co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Zmień kabel, zmień port. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon1 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 zmieniłem port i kabel, telefon został wykryty w Odinie i wgrałem soft cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar.md5 Moje pytanie następne: dlaczego w tym przypadku nie mogę usunąć zbędnych plików systemowych- brak praw administratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Root plus aplikacja do usuwania. Na forum jest poradnik jak usunąć niechciane aplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi