NeoCM Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 W tym wątku znajdziecie oficjalne wersje Nightiles dla LG Optimus 4X HD Instalacja : Wymagany:- odblokowany bootloader- wgrany CWM Recovery 6.0.X.X lub nowszy (na TWRP mogą być Problemy)- ROOT Pobieramy ROM CMhttp://download.cyanogenmod.org/?device=p880 Pobieramy gapps http://d-h.st/8PP Wrzucamy pliki na kartę pamięci Wchodzimy w CWM Robimy pełne wpie : cache/ data / davlik-cache Instalujemy ROM Instalujemy Gapss Reboot Aktualnie nie działa działa wszytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jest jakaś znacząca różnica pomiędzy CM 10 a CM 11 ?? Pomimo, że jedna jest stabilna, a druga nocna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wielka.Praca baterii... jest lepsza w cm11 Jak się zastanawiasz nad instalacją CM 11 to się nie zastawiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dłużej starcza bateria ??Ale stable jeszcze nie ma w CM 11, ale piszesz, że chodzi wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Problemy są z apką od zdjęć.Ale ja zainstalowałem z Google Play inną [Camera MX] i ładnie zdjęcia robi. Teraz nie ma różnicy między stable a nocną..No i oczywiście jest jedne szkopuł... MMSy.... Nic nie wyślesz, nie prześlesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Czyli nie działa tak naprawdę wszystko.... Nie wiem chyba poczekam na poprawkę tych błędów, powinny się niebawem ukazać nowsze wersję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 nocne wersje sa codziennie wydawane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 dokładnie, pewnie nie długo poprawią te błędy, wtedy zainstaluje sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wątpię.Na 10.2, Nightly - są te same problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A to muszę sprawdzić... Chociaż powiem szczerze, dla mnie MIUI jest lepsze od CM, bynajmniej tak odczułem na Motoroli jak posiadałem ten Mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 MIUI lepiej chodzi na L9, niż na 4X HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Acha to nie wiedziałem, zresztą jestem świeżym posiadaczem tego fona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ale 4X HD teraz ma duży support romów na bazie KitKatI to dobrze, bo była bryndza. Aktualnie brak wsparcia ma L9, nawet CM przestał wydawać wersje nocne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 No właśnie zauważyłem, że developerzy się za niego wzięli....A jak wychodzi Tobie w benchmarkach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Instaluj, próbuj i opiniuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merffik Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ja mam telefon w Play i MMS-y działają mam wersje 20140127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 No właśnie... W play działają, a w plusie już nie..... hmmm ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merffik Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Panowie ja natomiast mam jakiś problem z aktualizacjami. Gdy ściągam nową aktualizacje i próbuje ją zainstalować to staje tak na 1/3 i tak zostaje na jakieś 2 minuty po czym telefon się resetuje. podczas instalacji pokazuje się komunikat "e: signature verification failed". Jak sprawdzić czy aktualizacja się zainstalowała. Jak wchodzę w informacje o telefonie to dalej mam informacje że moja wersja jest z 2014.01.31. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 wyszukaj gdzieś, disable veryfying package,a co do aktualizacji cm11-nighlty na 4-Xksa, to teraz tylko APN'y dodają i minimalne zmiany dają, swoją drogą ciekawe czy cyanogenmod wyda oficjalny cm12 na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek0605 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Zainstalowałem ostatnia wersje cm11 wszystko dzialalo. Po wgraniu iodak mernel telefon wisi na logo lg. Macie jakis kernel dzialajacy z ostatnim wydaniem cm11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Wgraj jeszcze raz ten najnowszy bulid, co do kernelu... To jest cyodiak a nie iodiak na cm11, cyodiak jest portem tego, aczkolwiek co z tego że możesz zrobic oc do 1,7ghz jak gry chodzą gorzej xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek0605 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Czyli nie polecasz instalowac tego kernela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Raczej nie polecam, pozatym szwankuje wybudzanie na cyodiaku, lepiej zostan na cyanogenmodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john0 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Witam,Powiedzcie prosze czy juz dzialaja mmsy i aparat fot.?Aktualnie mam wer.10.1.3 ale wkurzaja mnie ciagle wybudzania przez uslugi google ver.7.3.xx.Dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi