Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem ze swoimi głośnikami, który występuje od dość długiego czasu. Polega on na tym że jak podłącze głośniki ściszone do 0(a w komputerze jest głośność ustawiona na 100%)to dźwięk z nich jest tak głośny jakby były podgłoszone do połowy, a jak je podłączam to jest taki głośny dźwiek(pewnie wiecie o co chodzi :D) i teraz pytanie dlaczego tak? Na początkach było normalnie a od niedawna się zaczeło i problem ciągle narasta.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

coś Ci się upaliło na płytce od głośników i bierze zasilanie od razu w kablu mini-jack

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

fuck :/ a mają niecałe 2 lata :/ dobra, rozkręce i może coś tam wyłapie 


więc tak na płycie  niebardzo widać... cokolwiek jednakże w niektórych miejscach i wtyczki  i płyta jest jakby zalana gumą, taką czarną Xd

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

powąchaj czy śmierdzi

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dobra, trochę śmierdzi ale nw czy to od tego, ale dobra, działają to działają Xd

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności