Skocz do zawartości

Olaf Strek

Użytkownik
  • Zawartość

    7
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Stawia pierwsze kroki

O Olaf Strek

  • Tytuł
    Nowicjusz
  • Urodziny 11/04/2002

Informacje profilowe

  • Płeć:
    Mężczyzna
  • Skąd:
    Wrocław,Polska
  • Hobby:
    Komputery,Portowanie

Posiadane urządzenia

  • Model telefonu
    Samsung Galaxy S Advance GT-I9070,Sony Xperia E C1505 oraz Samsung Galaxy SIII
  • Sieć
    Orange
  • Soft
    Android JB CM10.2, Firefox OS,Android Lollipop CM12
  • Launcher
    Standardowe, Nie Lubię zapychać pamięci launcherami :)
  • Model tabletu
    Samsung Galaxy Tab 3 Lite SM-T110
  • SmartWatch
    Woo SmartWatch- Nie Polecam
  • MP3
    Walkman
  1. Olaf Strek

    [Samsung Galaxy J3(6) SM-J320FN] Wgrywanie Root

    Po rozpakowaniu jest recovery.img. Odin nie flashuje .img
  2. Olaf Strek

    [Samsung Galaxy J3(6) SM-J320FN] Wgrywanie Root

    Mi również nie bootuje TWRP zamiast niego mam Stockowe Reocovery Androida. Próbowałem kilka razy flashować zawsze jest PASS ale nadal mam Stockowe. Proszę o pomoc!
  3. Ja Specjalista Samsungów i HTC.Sony nieee....

  4. Ale mówię całkowicie poważnie.Po wlączeniu ich WIFI zaczeło normalnie chodzić.Też niewiem o co chodzi .Pierwszy raz spotykam coś takiego.Zwykle po wyłączeniu takich aplikacji w innych telefonach WIFI nadal śmiga.
  5. Tak Z CM. Sam Zesułem,Sam Naprawiłem . Może mi ktoś powiedzieć czy Google+,Talkback Anim.Tapety mają jakiś związek z WI-FI? Ponieważ w Karcie Wyłączonych Aplikacji,po włączeniu ich wszystkich WI-FI Zaczeło normalnie chodzić.
  6. Spróbój z SamMobile. Tam mają jednoplikowe. Tu masz linka: http://www.sammobile.com/firmwares/download/15295/S5830IXXLK3_S5830IPLSLK1_PLS/ <--Link Do Firmware Plusa http://www.sammobile.com/firmwares/download/11401/S5830IXXLC2_S5830IPRTLC1_PRT/ <--Link Do Firmware Play Co Do Tego,że dane się nie usuneły to musiały się usunąć. Podczas instalacji przez Odina albo chociażby przez Recovery dane zawsze się usuwają. W 3 wersji Odina chba jest nawet opcja formatowania przed instalacją systemu.
  7. Tak.Probowałem.Instalowałem go z CWM , z TWRP nawet z tego stockowego i problem powracał. Inne romy również próbowałem ale też były usterkowe np. CM11 padał proces com.android.phone , przez co zasięgu nie łapał . Może skąd indziej powinienem je pobierać?Zawsze robiłem Full Wipe,Cache Wipe oraz Dalvik Cache. Nic nie pomagało.
  8. Witam! Jestem tutaj nowym użytkownikem i mam od razu problem. Otóż zakupiłem tydzień temu telefon Samsung Galaxy S Advance . Dostałem go z stockowym Androidem JB od Samsunga. Postanowiłem,że zaistaluję mu CM10. Po zaistalowaniu system normalnie działał i moduł Wi-Fi również. Po godzinie od zaistalowania CM, gdy włączam moduł Wi-Fi jedyne co się pokazuje w ustawieniach to Napis Włączam Wi-Fi. Po zrestatowaniu telefonu normalnie się włącza moduł lecz jak go wyłączę i znowu włączę pojawa się ten sam problem. O co tu może chodzić? Odpowiadając na pytanie Czy moduł Wi-Fi nie jest uszkodzony? Odrazu odpowiadam. NIE. Na stockowym Androidzie JB od samsunga normalnie się włączał i po wyłączeniu również działał. Bardzo Proszę O Pomoc Jestem Nowy Oraz Telefon Nowy Rom Pobrałem Stąd: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2497660 Pozdrawiam PS.Przed Chwilą Znowu Włączyłem Moduł Wi-Fi i po 10 minutach dopiero się włączył
×

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz - Warunki użytkowania, Polityka prywatności